Lalo Art

Over het project

Voor dit vernieuwende kunstpodium verzorg ik allerlei communicatie en marketing werkzaamheden. Vooral op het gebied van content en social media ben ik een helpende hand. Lalo Art help ik op die manier bij het werven van klanten en kunstenaars die passen binnen hun visie.

Over Lalo Art

Lalo Art geeft jonge vooruitstrevende kunstenaars een podium waar zij hun toegankelijke, maar unieke werk kunnen exposeren. Lalo Art gelooft in kunst als toevoeging aan de voor de consument herkenbare omgeving: het interieur. Zij maken deze offline en online vertaling vanzelfsprekend op een plek waar kunst en design samenkomt.

Veel mensen ervaren een gap tussen ‘massakunst’ en ‘high end art’. Lalo Art laat zien dat deze leegte opgevuld kan worden. Achter de schermen werkt Lalo Art vol passie en kennis over kunst en design; het zijn echte matchmakers. Jouw uitgekozen interieur wordt in een handomdraai compleet gemaakt met een uniek werk van een van de kunstenaars uit het portfolio van Lalo Art. Zij maken de aanschaf van kunst toegankelijk voor een nieuw publiek.

LaLo Art werkt samen met het creatieve brein Lasas & Loekov

laloart.nl