Lasas en Loekov

Over het project

Voor deze interieurwinkel, die ook mijn zintuigen laat prikkelen, zijn content en social media mijn hoofdtaken. In de content en de social mediastrategie gaat het om duidelijkheid over dat deze winkel niet een dertien in een dozijn winkel is, maar verder kijkt en denkt.

Over Lasas en Loekov

Lasas & Loekov is een vernieuwende interieurstore, waar verschillende disciplines samenkomen. De combinatie van unieke producten, styling, kunst en product- en interieurontwerp zorgen voor spanning en vernieuwing en dat is waar schoonheid ontstaat. Schoonheid is het stilistisch samenbrengen van uiterste stijlen met een tikkeltje imperfectie.

Transparantie, eerlijkheid en persoonlijkheid is voor Lasas & Loekov belangrijk. Het plaatje is wat hun betreft pas compleet wanneer alle zintuigen geprikkeld worden. Het team achter Lasas & Loekov is dan ook niet bang om de grenzen van de markt op te zoeken.

Die grenzen worden ook opgezocht in de vernieuwende manier van werken: met elkaar en voor elkaar. Zo wordt het een optelsom van intellectuele vermogens en wordt het mogelijk bergen te verzetten.

lasasenloekov.nl